fbpx

Търсите най-добрите условия за покупка на имот с банков заем?

Но изникват въпроси, нали...

Трябва ви кредитен посредник

Услугата с добавена стойност се предлага безплатно от добрите компании за недвижими имоти

Вашият дом, е вашата крепост. Той е мястото, където всеки ден се прибирате. Където ви очакват любимите ви хора. Където си почивате, празнувате, събирате се с близки и приятели. Където живеете десетилетия наред. Затова изборът му е толкова важен. Свързан е с много вълнения и притеснения. Освен емоционална страна, придобиването на мечтания дом има и чисто материална стойност.

Най-скъпата във всеки смисъл покупка

За повечето хора, жилището е най-скъпата покупка, която ще направят през живота си. За да получат най-доброто в дългосрочен план, повечето хора прибягват до кредит. Той може да бъде ипотечен или потребителски. Целта му е да подпомогне закупуването на мечтания дом, без да правите излишни компромиси с квадратура, местоположение, наличие на паркомясто и други фактори, които са важни за вас. Тук обаче налице е друг проблем: изборът на финансиране.

кредит за имот

Кой кредит е подходящ за вас?

Проучването на условията на различните банки и това, доколко отговаряте на тях е нелека задача. Изисква навлизане в спецификите на комплицирана сфера, физически посещения на банковите офиси, път, време, съпоставки на цифри и изобщо, доста ресурси и търпение. При все това, отново няма гаранция, че сте открили и ще получите най-добрите възможни параметри. Затова, при покупката на имот потърсете компания за недвижими имоти като Сердика, която предлага на своите клиенти допълнителна грижа и сигурност, чрез кредитен посредник.

какво прави кредитен посредник

Каква е ролята на кредитния посредник?

Кредитният посредник е професионалист, чиято работа е да следи и познава в детайли условията за кредитиране на всички банки. Съпоставяйки ги с вашите конкретни предпочитания, той ви дава най-добрите опции за вас. Допълнителен плюс е, че той е в близък контакт с кредитните институции и може да договори с тях от ваше име преференциални условия, които не бихте получили лично в банката. Неговият достъп до ексклузивни оферти, както и познаването в детайли на целия процес, правят наличието му силно препоръчително при закупуване на дом с кредит.

защо да ползвам кредитен посредник

Защо ми трябва кредитен посредник?

Той ще ви консултира и ще препоръча най-подходящите за вас банкови институции, както и ще договори най-ниските лихви по вашия кредит. Допълнително, кредитният посредник ще улесни неимоверно преминаването ви през процеса по кредитиране, минимизирайки времето и усилията ви по набавяне, попълване и подаване на документацията. Така, пестите жизненоважни ресурси като време и спокойствие.

кедитна консултация безплатно

Безплатен кредитен посредник

Добрите компании за недвижими имоти като Сердика работят с акредитирани кредитни посредници, вписани в регистъра по чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП). При това, те предлагат услугата на своите клиенти безплатно, като допълнителна грижа в цялостния процес по избор и придобиване на мечтания недвижим имот.

Предстои ви избор и покупка на имот? Доверете се на Недвижими имоти Сердика. Част от политиката на компанията за лоялност и професионализъм, е предоставянето на безплатна услуга кредитен посредник към всеки клиент. Защото заслужавате най-доброто при избора на своя дом!

Нашите клиенти ни обичат и имат какво да кажат за нашите услуги

"Изключително професионална агенция. Помогнаха ни с избора и закупуването на дълго търсения апартамент. Бяха с нас от самото начало и във всеки етап на сделките. Условията, които предлагат са рядко срещани в другите агенции. Бих ги избрала отново! Силно ги препоръчвам на всеки, който търси сигурност, качество, добро отношение, коректност и професионализъм."

Михаела Георгиева

"Хиляди благодарности за изключителния професионализъм и внимание, което служителите на агенция "Сердика" проявиха към моите изисквания за покупка на жилище. Благодаря за коректното отношение и учтивост към мен! Изготвиха всички документи и оказаха пълно съдействие до окончателното приключване на сделката. Специални благодарности на Николай и Антоанета, все така сърцато и компетентно да си вършите работата! Пожелавам на целия колектив на "Сердика" много здраве, успехи и да ощастливят още безброй клиенти...!"

Селма Джелил

Ние ви очакваме

Вашият дом е наша грижа

Сердика Недвижими Имоти

Моля, въведете вашия имейл, за да можем да се свържем с вас.