fbpx

Покупка на имот

Спестете средства, време, усилия, притеснения с наша помощ.
Ние имаме всичко от което
се нуждаете
по пътя към своя нов дом.

Насладете се на покупката на вашият имот, а останалото оставете на професионалистите в бранша, защото то е тяхно задължение

Ето, че е дошло време да извършите покупка на имот и той да се превърне в собствения ви дом! Знаете приблизително какво и къде искате, остава да направите своя избор. Това е вълнуващ момент, свързан с какви ли не емоции. От една страна, радост - край на наемите и съжителството с родители, близки, съквартиранти. Ще имате свое собствено място! От друга - притеснения. Как да си осигурите най–доброто за сумата, която сте приготвили? Дали ще откриете точно това, което търсите? А ако сбъркате? Ако се окаже, че нещо с жилището документално не е уредено? Трябва ви помощ от агенция за недвижими имоти? Това са само част от въпросите, които повечето хора си задават преди да пристъпят към отговорната мисия: избор и закупуване на собствен дом.

Пътят към целта мечтан дом

Да достигнете сами до мечтания дом е нелека мисия. Пазарът е залят с многобройни оферти, от които най-добрите изчезват бързо. Трябва да успеете да се ориентирате сред тях, да отсеете най-подходящите, да организирате огледи, да прецените има ли скрити „капани“ и чак тогава да направите сигурна покупка на имот. Очакват ви седмици, в които ще трябва да търсите, звъните, обикаляте, разглеждате имоти. Или пък можете да се обърнете за помощ към някой, който може да облекчи целия този процес?

покупка на имоти

Професионалните агенции за недвижимите имоти

Няма нужда да разбирате от всичко и да търсите път напред сами. Най - лесният начин да се ориентирате в света на недвижимите имоти, е да се обърнете към агенция като Сердика Недвижими Имоти. Тя знае как и по какъв начин ще се сдобиете бързо, лесно и сигурно с мечтания дом. Много хора считат, че използването на брокер оскъпява процеса. Всъщност, точно обратното - услугата пести не само средства, както и други важни ресурси, но най-вече време и спокойствие.

Брокерите ще ви помогнат да изчистите концепцията си за мечтания дом - от най-важните неща до тези, с които сте склонни да направите компромис – локация, инфраструктура и комуникативност на района, тип и строителство; степен завършеност на обекта; вътрешно разпределение на жилището; гледка, паркоместа, наличие на предпочитани решения за отопление и климатизация, опции за енергоефективност, достъпни на място допълнителни услуги за сградите от затворен тип и други. Така няма да забравите някой важен детайл.

покупка имот софия

Как помага агенцията за недвижими имоти?

✔️ разполага с богата база данни имоти, от които можете да избирате;
✔️ търси други оптимално подходящи за вас имоти според критериите ви;
✔️ запозната е с работата на строителните компании;
✔️ познава особеностите на различните квартали и населени места;
✔️ знае къде да търси "подводните камъни" в един имот;
✔️ познава много добре всяка стъпка от процеса на покупко-продажбата на жилище и се грижи да ви преведе през него, с минимални усилия и максимална сигурност за вас;
✔️ огледът на имот е безплатна услуга;
✔️ грижи се за набавянето на документацията;
✔️ проверява дали имотът е обременен с тежести;
✔️ осигурява безплатно юридическо обслужване на сделката, за да сте максимално добре защитени;
✔️ помага и с други детайли около устройването на дома ви;

търся да купя недижим имот

Добрите агенции за недвижими имоти

Добрите агенции за НИ пестят пари, време и неприятности, и търсят имот за вас, сякаш го търсят за себе си. В тяхно лице, ще откриете верен помощник, които ще ви води, подкрепя, насърчава и отменя, по пътя до сполучливата покупка на имот. Сред тях се открояват професионалистите от Сердика Недвижими Имоти. Компанията осигурява:
🔹висок професионализъм в приятелска атмосфера;
🔹безплатна организация и провеждане на огледи;
🔹безплатно съдействие за кредит;
🔹безплатно юридическо обслужване по сделките на клиенти;
🔹безплатно набавяне на всички необходими по сделката документи;
🔹безплатна пълна проверка на имота;
🔹допълнителна помощ от различно естество – от осигуряване на специалисти и услуги по устройването на имота, до набавяне на строителни материали и мебели на преференциални цени;

Търсите своя мечтан дом? Открийте го с помощта на някой, на когото винаги може да се доверите: Сердика Недвижими Имоти. 

ЗащотоВашият дом е наша грижа“.

Запитване

Ще отговорим на въпросите ви, като ваши приятели

Моля, въведете вашия имейл, за да можем да се свържем с вас.
Моля посочете район или квартал в София
Моля посочете кв.м, стаи, изложение, вид строителство и т.н.

+359 887 845 295
+359 899 084 654

office@serdikaimoti.com

Адрес:

Надежда 2, бул. Ломско шосе 110 София, България.