fbpx

Продажба на имот

Не забравяйте да проверите актуалните пазарни цени, ако искате да продадете имота си изгодно.

продажба на имоти

С помощта на брокер пестите усилия и печелите сигурност и спокойствие

Продажбата на недвижим имот е предизвикателство, пред което повечето хора рано или късно се изправят. Независимо, дали става въпрос за реализация на пазара на наследствен апартамент, земи, офис или жилище, ситуацията има своите особености. Основните въпроси, пред които се изправяте в такъв момент са как да получите най-добра цена за своя имот, как да достигнете до потенциалните клиенти и как да реализирате продажба в кратки срокове.

  • Време

Спестете времe, като оставите продажбата на вашият имот в ръцете на професионалисти.

  • документи

Набавяне на всички необходими документи към сделката.

  • Най-добра цена

получите най-добра цена за своя имот.

колко струва моя апартамент

Как да разберете колко струва вашият имот?

Най-лесният и достоверен начин да узнаете цената на своя имот е да се обърнете към агенция за недвижими имоти. Брокерите са хората, които познават пазара в детайли, независимо дали става дума за урегулирани парцели, къщи, бизнес площи и офиси или пък апартаменти - градски и ваканционни. Те всекидневно имат досег с разнообразни оферти и клиенти и от двете страни - продаващи и търсещи имоти. Имат реален и адекватен поглед към различните компоненти, които формират цената - състояние на имота, локация, качество на строителството, наличие на паркомясто, големина прилежащ парцел, оборудване за промишлените помещения, обзавеждане за жилищата, съседна инфраструктура и т.н.

В допълнение, за да бъдат максимално акуратни при оценката на даден имот брокерите правят детайлно проучване на пазара. Анализират статистики за периода и съпоставят с опита си в реализирани сделки и клиентски търсения. Събирането на данни за позиционирането включително в ценово отношение на сходни с вашия имоти, позволява добро и балансирано фиксиране на пазара.

продажба на ремонтиран апартамент

Трябва ли "да разхубавите" имота за да улесните продажбата?

Всеки имот с изряден вид има по-голям шанс да грабне сърцата на купувачите. Не е нужно да пребоядисвате, ремонтирате и преобзавеждате. Достатъчно е да се погрижите за основните неща - чистота, приветливост, достъпност. Окосената трева и липсата на джунгла, която да трябва потенциалните купувачи да преодолеят, за да стигнат до къщата примерно, са добра основа. Забравете за набавяне на нови мебели за жилищата. Шансът вашият вкус да покрива този на купувачите е доста нисък. Затова подобна инвестиция определено е нерентабилна и утежнява излишно цената. Брокерите са тези, които могат най-добре да ви ориентират в клиентските търсения и предпочитания и така ви помагат да съобразите вида на имота си с тях.

предварителен договор за покупко продажба на недвижим имот

Какво печеля ако реша да продам имота си с помощта на агенция за недвижими имоти?

Доверието към професионалните брокери се отплаща многократно. Добрите агенции за недвижими имоти ще ви консултират напълно безплатно. Освен това, за да оформят адекватна оценка на имота ви, също безплатна, те ще го посетят на място. Със сигурност ще ви предоставят ценни съвети, които ще подпомогнат успешната реализация при релевантна на пазара изгодна цена. Добрите компании в бранша имат години опит зад гърба си, които носят сигурност, включително в документално отношение, максимално опростяване и улесняване на продажбата, както и досег до широка публика потенциални клиенти, включително чрез партньорски компании. Така се способства и шанса за бърза реализация на имота. Обърнете се към агенция, която не таксува излишно клиентите си, има добро реноме и години доказана добра работа като Сердика Недвижими Имоти.

Вижте Нашите Услуги

  • Покупко-продажба на недвижими имоти

Ние сме агенция за недвижими имоти и работим, като посредничим между продавач и купувач.

  • Наем на недвижими имоти

С нас може да отдадете или да наемете апартамент, къща, офис, магазин, промишлено помещение!

  • Безплатна оценка на имот

Винаги е добре първо да бъдете информирани, ако Ви предстои продажба или просто желаете да научите стойността на вашият имот.

  • Безплатна консултация

Имате намерение да продавате или да купувате имот, или просто искате да се ориентирате в пазара на недвижимите имоти.

  • Безплатно съдействие за кредит

Кредитния посредник е изключително важен в днешно време, защото 80-90% от сделките с недвижими имоти са с ипотечен или потребителски кредит.

  • Безплатно изготвяне на документи

Изваждането на документи е труден и бавен процес. Нашата цел е да ви спестим време, като ви помогнем с изготвянето на документацията.

Защото „Вашият дом е наша грижа“

С какво Сердика Недвижими имоти ще улесни продажбата на вашия имот?

- безплатна консултация за всички клиенти - продаващи и търсещи недвижими имоти;
- безплатна оценка на имот, след задължителен оглед;
- безплатна организация на огледи на имота;
- безплатна юридическа консултация;
- безплатно изготвяне на документи - пести време и средства на собственика, като вади вместо него необходимата документация - скици, удостоверения за данъчна оценка и наследници, схема на самостоятелен обект в сграда и други необходими и приложими в конкретния случай;

Със Сердика Недвижими имоти получавате професионализъм в приятелска атмосфера. Вашият имот ще престане да е грижа свързана с много притеснения и ще се превърне в ангажимент на брокерите от агенцията. С тяхна помощ, ще осъществите продажба на добра цена, лесно, безпроблемно и спокойно. Свържете се със Сердика Недвижими Имоти още днес и се възползвайте от безплатна консултация и оценка на своя имот.

Нашите клиенти ни обичат и имат какво да кажат за нашите услуги

“Много бързи, коректни и уникално отзивчиви и разбрани! Нашия случай беше много сложен, но направиха всичко възможно да се осъществят нещата дори когато ситуацията беше невъзможна и непостижима! Благодаря Ви много за помощта и прекрасното съдействие! Продължавайте все така в същия оптимистичен дух и само напред!”

Анита Георгиева

“Бих искала да ви благодаря за това което сте. На първо място страхотни професионалисти, удоволствие беше да работя и да общувам с вас, щастлива съм, че ви срещнах. Радвам се че има хора като вас. Поздравявам ви за всичко, което сте. Горещо препоръчвам.”

Мирослава Попова

Моля, въведете вашия имейл, за да можем да се свържем с вас.
Моля посочете район или квартал в София
Моля посочете кв.м, стаи, изложение, вид строителство и т.н.

office@serdikaimoti.com

+359 887 845 295
+359 899 084 654