недвижими имоти софия
Продажба
Преди 5 дни
Площ 117 м2
Стаи 3
Спални 2
Бани 2
Продажба
Преди 5 дни
Площ 69 м2
Стаи 2
Спални 1
Бани 1
Продажба
Преди 2 месеца
Площ 83 м2
Стаи 4
Спални 2
Бани 1

Двуетажна къща

Област София, гр. Костинброд
Продажба
Преди 3 месеца
Площ 203 м2
Стаи 5
Спални 4
Бани 3

Тристаен апартамент

гр. София, жк. Връбница 2
Продажба
Преди 3 месеца
Площ 97 м2
Стаи 3
Спални 2
Бани 1
Продажба
Преди 5 месеца
Площ 108 м2
Стаи 3
Спални 2
Бани 1
Продажба
Преди 8 месеца
Площ 89 м2
Стаи 3
Спални 2
Бани 2
Продажба
Преди 9 месеца
Площ 96 м2
Стаи 3
Спални 2
Бани 1
Продажба
Преди 9 месеца
Площ 58 м2
Стаи 2
Спални 1
Бани 1
Продажба
Преди 1 година
Площ 56 м2
Стаи 2
Спални 1
Бани 1
Продажба
Преди 1 година
Площ 88 м2
Стаи 3
Спални 2
Бани 1

Луксозна сграда с Акт-15

гр. София, бул. Черни връх 178
Продажба
Преди 1 година
Цените започват от 103,731 € до 567,215 €
Площ 77 м2
Стаи 2
Спални 1
Бани 1