Сердика Недвижими Имоти

Основата, върху която се гради нашата работа са принципите, които внасяме от личния си живот, те са нашата отправна точка. Доверие, прецизност, целеустременост, отговорност към всяко едно наше начинание. Именно за това се стремим да дадем на Вас нашите клиенти, най-доброто обслужване, което искате и заслужавате.

Услугата, която предлагаме не е само покупка или продажба на вашия имот. Ние се стремим да създадем емоция, която да направи това преживяване наистина запомнящо се за Вас, като се ангажираме с цялата документална и административна част и оставим на Вас само положителната емоция, от целия този процес.

Опитът ни показва, че клиентите, които ни се доверяват, не само не са разочаровани, но изграждат лична връзка с нас и остават наши приятели и съмишленици.

Предоставяме напълно прозрачна, открита и професионална услуга. Информираме ви напълно за всичко случващо се, през целия период на сделката, като се стремим да отговаряме бързо и открито на всички въпроси, които имате.

Защото „Вашият дом е наша грижа“.

НАШИТЕ УСЛУГИ

Покупко-продажба на недвижими имоти

Ние сме агнеция за недвижими имоти и раборим, като посредничим между продавач и купувач.
Научи Повече

Наем на недвижими имоти

С нас може да отдадете или да наемете апартамент, къща, офис, магазин, промишлено помещение!
Научи Повече

Безплатна оценка на имот

Винаги е добре първо да бъдете информирани, ако Ви предстои продажба или просто желаете да научите стойността на вашият имот.
Научи Повече

Безплатна консултация

Имате намерение да продавате или да купувате имот, или просто искате да се ориентирате в пазара на недвижимите имоти.
Научи Повече

Безплатно съдействие за кредит

Кредитния посредник е изключително важен в днешно време, защото 80-90% от сделките с недвижими имоти са с ипотечен или потребителски кредит.
Научи Повече

Безплатно изготвяне на документи

Изваждането на документи е труден и бавен процес. Нашата цел е да ви спестим време, като ви помогнем с изготвянето на документацията.
Научи Повече

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ

Регистрирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните имоти продажба или отдаване под наем, директно на вашата електронна поща.