fbpx

Заявете безплатна консултация: 0887 84 52 95

Блог

Вашият дом, е вашата крепост

Той е мястото, където всеки ден се прибирате. Където Ви очакват любимите ви хора. Където си почивате, празнувате, събирате се с близки и приятели. Където живеете десетилетия наред. Затова изборът му е толкова важен. Свързан е с много вълнения и притеснения. Освен емоционална страна, придобиването на мечтания ДОМ има и чисто материална стойност.

Най-скъпата във всеки смисъл покупка

За повечето хора, жилището е най-скъпата покупка, която ще направят през живота си. За да получат най-доброто в дългосрочен план, повечето хора прибягват до кредит. Той може да бъде ипотечен или потребителски. Целта му е да подпомогне закупуването на мечтания дом, без да правите излишни компромиси с квадратура, местоположение, наличие на паркомясто и други фактори, които са важни за вас. Тук обаче налице е друг проблем: изборът на финансиране.

Кой кредит е подходящ за Вас?

Проучването на условията на различните банки и това, доколко отговаряте на тях е нелека задача. Изисква навлизане в спецификите на комплицирана сфера, физически посещения на банковите офиси, път, време, съпоставки на цифри и изобщо, доста ресурси и търпение. При всичко това, отново няма гаранция, че сте открили и ще получите най-добрите възможни параметри. Затова, при покупката на имот ни потърсете, защото ние предлагаме на своите клиенти допълнителна грижа и сигурност, чрез кредитен посредник.

Ролята на кредитния посредник

Кредитният посредник е професионалист, чиято работа е да следи и познава в детайли условията за кредитиране на всички банки. Съпоставяйки ги с вашите конкретни предпочитания, той Ви дава най-добрите опции за Вас. Допълнителен плюс е, че той е в близък контакт с кредитните институции и може да договори с тях от ваше име преференциални условия, които не бихте получили лично в банката. Неговият достъп до ексклузивни оферти, както и познаването в детайли на целия процес, правят наличието му силно препоръчително при закупуване на дом с кредит.

Защо ми трябва кредитен посредник?

Той ще Ви консултира и ще препоръча най-подходящите за Вас банкови институции, както и ще договори най-ниските лихви по вашия кредит. Допълнително, кредитният посредник ще улесни неимоверно преминаването Ви през процеса по кредитиране, минимизирайки времето и усилията Ви по набавяне, попълване и подаване на документацията. Така, пестите жизненоважни ресурси като време и спокойствие.

Услугата с добавена стойност се предлага БЕЗПЛАТНО

Добрите компании за недвижими имоти като Сердика Недвиижими Имоти работят с акредитирани кредитни посредници, вписани в регистъра по чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП). При това, те предлагат услугата на своите клиенти БЕЗПЛАТНО, като допълнителна грижа в цялостния процес по избор и придобиване на мечтания недвижим имот.

Предстои Ви избор и покупка на имот? Доверете се на Сердика Недвижими Имоти!
Част от политиката на компанията са лоялност и професионализъм, предоставянето на БЕЗПЛАТНА услуга кредитен посредник към всеки клиент.

Защото заслужавате най-доброто при избора на своя ДОМ!